0703085536 hvs@hvdh.org

Nieuwsbrief Voorjaar 2020 van de HVS

 

 

 

Beste BC leden van de Huurdersvereniging Staedion, Het zijn vreemde tijden voor u als huurder, als Bewonerscommissie en individueel lid, maar ook voor ons als Huurdersvereniging Staedion door het Corona-virus.

Ondanks dat u weinig van ons vernomen heeft, werken wij achter de schermen door. We hebben telefonisch contact en zijn begonnen met videobellen met Staedion i.p.v. fysiek vergaderen. We hopen het videobellen ook te realiseren met onze bestuursleden en BC leden zodat we op die manier toch alle belangrijke zaken kunnen bespreken.

Zaken die doorlopen en waar wij als HVS veel mee te maken hebben gehad zijn de huurbevriezing/huurverlaging. Waarschijnlijk heeft u al een brief ontvangen over de huuraanpassing 2020.

 

Wilt u in contact komen met ons voor vragen of advies, mail de HVS op hvs@hvdh.org of bel op maandag, woensdag of vrijdag naar 070 – 308 55 36. Bij geen gehoor kunt u de voicemail inspreken, dan bellen wij terug.

 

Bericht van Staedion inzake Huuraanpassing 2020

Op de website van Staedion vindt u veelgestelde vragen over de huuraanpassing 2020.

Indien u deze link volgt, komt u vanzelf op de Staedion website: https://www.mijnstaedion.nl/huuraanpassing.

Huurders die volgens Staedion te groot wonen, worden doorverwezen naar de doorstroomregeling van de gemeente (https://www.denhaag.nl/nl/subsidies/subsidies-wonen-en-bouwen/doorstroompremie-aanvragen.htm), omdat zij niet in aanmerking komen voor huurbevriezing of huurverlaging.

Tegelijkertijd wordt aangegeven dat U contact met Staedion op kunt nemen om te bekijken wat zij voor u kunnen betekenen.

BLIJF GEZOND !

Ga naar de inhoud