0703085536 hvs@hvdh.org

Samenwerkingsovereenkomst met HVS ondertekend’

Samenwerkingsovereenkomst met HVS ondertekend’ – 08.10.2018

Op 2 oktober 2018 tekenden de voorzitter van de huurdersvereniging Ruud Klein en bestuursvoorzitter Willem Krzeszewski een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Met deze overeenkomst maken de huurdersvereniging en Staedion afspraken over hun samenwerking en de manieren van meedoen, meedenken en meebeslissen voor huurders. Duidelijkheid over wat er mogelijk is en hoe de wet wordt uitgevoerd staat centraal.

Een compleet vernieuwd reglement voor de bewonerscommissies maakt onderdeel uit van de overeenkomst. Het document is leesbaarder geworden en geeft helderheid over de rol van de bewonerscommissie en Staedion en verwachtingen over en weer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De huurdersvereniging en Staedion werkten een jaar aan het nieuwe reglement. Het ondertekenen van de nieuwe overeenkomst is het sluitstuk van dit zorgvuldige proces. De huurdersvereniging presenteert op 10 oktober tijdens haar algemene ledenvergadering de nieuwe samenwerkingsovereenkomst en het nieuwe reglement aan haar leden.

De bewonersconsulent van Staedion bespreekt het nieuwe reglement voor het eind van het jaar met de bewonerscommissies. De huurdersvereniging en Staedion hopen met dit vernieuwde reglement de samenwerking met de bewonerscommissies verder te professionaliseren.

 

Skip to content